همیشه پسته حسینی مشهد بیابانی است و نسبت به خاک شور بسیار متحمل است گزارش شده است که وقتی با آبی که 3000 تا 4000 ppm املاح محلول دارد آبیاری شود به خوبی رشد می کند.
درختان پسته در شرایط مناسب نسبتاً مقاوم هستند و می توانند در دماهای بین 10درجه سانتی گراد (14 درجه فارنهایت) در زمستان و 48 درجه سانتی گراد (118 درجه فارنهایت) در تابستان دوام بیاورند.
آنها به موقعیت آفتابی و خاکی با زهکشی خوب نیاز دارنددرختان پسته در شرایط رطوبت بالا عملکرد ضعیفی دارند و در زمستان در صورت دریافت آب زیاد و عدم زهکشی کافی خاک، مستعد پوسیدگی ریشه هستند.
تابستان های طولانی و گرم برای رسیدن مناسب میوه مورد نیاز است
یکی از دلایلی که باعث محبوبیت آنها در جاده ابریشم شد، تراکم غذایی باورنکردنی آنها بود که مقدار زیادی از مواد معدنی و ویتامین ها را در خود جای داده بود. پس از خشک شدن، برای حمل و نقل از یک سر زمین به سر دیگر عالی بودند.
به همین دلیل بود که مراکز تجاری مانند جمهوری ونیزی با فرهنگ های عربی در شرق مانند سوریه و ایران که در آن پست به شکلی رشد می کرد و به طور مستقیم خورده می شد، ارتباط نزدیکی کرد.
با این، در غذاهای ایرانی مانندینک و شعله رنگ زرد، معمولا پسته پخته می شود و در واقع این تاجران دوره گرد بودند که شروع به معرفی آجیل به عنوان یک میان وعده خوش طعم و نه یک ماده غذایی کردند.
فقط نظر از اینکه چگونه از آنها استفاده می کنید، پست یک عنصر با سابقه ای از باغ به اندازه خود تاریخ است، این آجیل های سبز روشن بسیار بیشتر از یک میان وعده بار هستند.
در سالهای 1904 و 1905، دیوید فرچایلد از وزارت کشاورزی ایالات متحده، ارقام سختتری را که از چین جمعآوری شده بودند، به کالیفرنیا معرفی کرد، اما تا سال 1929 به عنوان یک محصول تجاری تبلیغ نشد.
پسته های والتر تی. سوینگل از سوریه قبلاً تا سال 1917 در نیلز، کالیفرنیا به خوبی میوه داده بودند.پسته گیاهی بیابانی است و نسبت به خاک شور بسیار متحمل است.
گزارش شده است که وقتی با آبی که 3000 تا 4000 ppm املاح محلول دارد آبیاری شود به خوبی رشد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.