با چای کیسه ای لیپتون می توانید موهایتان را درخشان کنید

انواع مختلفی از چای کیسه ای لیپتون در بازار موجود مجود می باشد و می توانید براساس سلیقه خود آن را خریداری کنید.

قرن هاست که در صنعت چای از کیسه های چای استفاده می شود.

کیسه های چای برای اولین بار در قرن هشتم تحت حکومت سلسله تانگ ساخته شدند.

اولین کیسه های چای را تا می کردند و با دست به صورت کیسه های مربعی دوخته می شدند.

برای حفظ طعم و عطر چای از کیسه های مربعی استفاده می شد. در نیمکره غربی، چای کیسه ای برای اولین بار در اوایل دهه 1900 مورد استفاده قرار گرفت.

دو زن به نام‌های روبرتا سی لاوسون و مری مولارن، اولین حق ثبت اختراع را برای “نگهدار برگ چای” در آن زمان دریافت کردند.

در انجام این کار، آنها از پارچه بافتنی دوخته شده استفاده کردند تا به برگهای چای اجازه گسترش و طعم دهندگی داده شود و در عین حال دم کردن چای را آسانتر کند.

چای

یکی دیگر از تولید کنندگان اولیه این چای کیسه ای به نام توماس سالیوان شناخته می شود.

سالیوان در تولید قسمت کیسه‌ای چای کیسه‌ای ابتدا از گاز و سپس از پارچه ابریشمی استفاده شد، زیرا مشخص شد که نتایج کارآمدتر و خوشمزه‌تری دارد.

اولین شرکتی که چای کیسه ای را به صورت صنعتی تولید کرد، شرکت چای Teekanne در آلمان در سال 1929 بود.

در سال 1930، ویلیام هرمانسون یک کیسه چای کاغذی مهر و موم شده را به ثبت رساند. چای کیسه ای مستطیلی تا سال 1944 اختراع نشد.

تا به حال، تمام چای کیسه ای; به شکل گونی های کوچک و بی شکل طراحی شده بود. در سال 1953، شرکت چای انگلیسی Tetley تولید انبوه چای کیسه ای را آغاز کرد.

در دوران مدرن، چای کیسه ای; در ساشه ها و فرم های کوچک، مستطیلی و بزرگتر موجود است.

چای کیسه ای دایره ای بدون نخ نیز برای کمک به محدود کردن ضایعات موجود است. چای ها نیز در کیسه های بزرگتر مشابه چای کیسه ای فروخته می شوند.

چای کیسه ای 100 و چای کیسه ای 100 نیز در این طبقه بندی قرار می گیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.